Hot shots, hoppa studsmatta & härliga kvällar

Det är verkligen inte varje lördag jag äter tårta och dricker Hot shots! Men i lördags gjorde jag det :-) När man firar en 18-åring är det visst så man gör ha ha!

Dricker ju inte kaffe så Hot shots har liksom aldrig varit någon favorit för mig. Har tänkt så många gånger att jag skulle prova en Vasaloppet (inser nu att det visst finns många olika namn!) istället. Licor 43, blåbärssoppa och grädde låter faktiskt mycket godare!

Det var ett mycket lugnt firande med bara några få gäster. Så som det är i dessa tider. Men det var en fin kväll och vi fick knappt upp R ur poolen :-)

Igår anlände vänner från Stockholm till Solsidan spa & resort. Tyvärr började det blåsa upp en del och det fina vädret avtog. Det hindrade dock inte barnen från att bada och hoppa studsmatta. Härligt när de kan hänga trots olika åldrar! Det blev ytterligare en fin kväll med mycket prat och hyfsat sen middag :-)

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vackert tårta, troligen lika god
nouw.com/stenhagenbettan
Diana Saelöen,
oj, de där tårtorna såg verkligen frestande ut...förstår fullständigt om man inte ill stiga upp ur poolen, varför ska man liksom? Härligt med besök till solsidan...och grattis till 18-åringen
nouw.com/fibrolivet
K,
Vilken vacker tårta. Hot shots är speciellt men lite festligt när det sig bör. Grattis till 18 åringen.
kamillaskamera.com/
Marie,
Här var det ju massa föbjudna goda saker ser det ut som för mig just nu så gott
sweetwordsbymirre.com
Michelle ,
Men mums vilket fint födelsedagsfirande. Och vilken god tårta det ser ut o vara 🥰😍
michellefrandell.blogg.se