Hundgäst, baddräkt & bloggen

Det är samma sak varje sommar. Jag tror att jag ska ha all tid i världen att blogga och göra schyssta inlägg. Varje år blir det samma resultat - jag hinner inte alls med bloggen. Och denna sommaren är det fantastiska vädret ännu en anledning - det finns inte en kväll vi suttit inne och softat. Vi har haft mycket vänner på besök och vi har hängt mycket med grannar.

Jag har  a l d r i g  haft badkläder så mycket och smink så sällan som den här sommaren. Jag har i princip tagit på mig badkläderna efter hundpromenaden och sedan softat runt i det tills kvällen. Har till och med slitit ut en baddräkt och fått köpa en ny. Eller två, för den första var lite för liten. Mycket chips den här sommaren...


Nu har den här sommarens sista sommargäster åkt hem. Eller nja, nästan iaf. Vi har en liten hundkompis på besök ett par dagar. W, som först blev jätteglad över att se grannen hemifrån, fick sig en avhyvling av den något äldre damen, och har sedan dess hållit sig undan. Hon insåg väl att det inte var lönt att försöka busa.. Nu ser hon nästan lite svartsjuk ut emellanåt. Men annars går det finfint att ha två hundar här på Solsidan.

Förutom att klyva/stapla ved, tvätta, dammsuga och gå med hundarna så softar den här familjen idag. Käkar rester till lunch och kollar på iPads och BLOGGAR! Återhämtning heter det visst :-)

Gillar

Kommentarer