Hur det gick?

L och jag hade en härlig dag igår. Allt det där trotset var plötsligt borta igen och hon var så duktig och kramig och mysig :-)

Vi hann med ett frisörbesök (jag blev av med lite hårtester), en fika to go från Espresso House, lite shopping i Malmö (smink till mig och förvaringsboxar och en ny prinsessfilm till L). Vi hann  också med lite Ben & Jerrys glass innan hemfärd.

Husliga jag (hrmm) slängde sedan ihop lite citronmuffins till snickarna. Igår var det rekord här, 5 st, de gjorde allt för att bli klara, vilket de tyvärr inte blev.. Så idag är det här igen... Iaf fick jag lite dåligt samvete i veckan när jag fick veta att våra vänner hade bjudit samma snickare på mackor när de var och la nytt tak till dem. Här har de (snickarna) varit i snart nio veckor och allt det fått här är lite kaffe och mineralvatten några gånger.. Så denna veckan har det blivit dumlemuffins två dagar och så citronmuffins igår. Dumlemuffinsen var riktigt goda och de kommer jag lätt att göra igen. Citronmuffinsen testade jag inte ens, det var en sån där akutlösning jag hittade i skåpet... blanda pulver och vatten ;-)

Igår blev vi bjudna på god grillmiddag hos vänner och idag står det visst också grillning på menyn har jag förstått. Ikväll blir det födelsedagsfest något söderut. Trodde att vi skulle ha fullt upp med städning hemma hela dagen, men eftersom snickarna fortfarande är här så valde vi istället att åka för att köpa bokyllelösningar/garderobslösningar/dörrhandtag mm. Vi kom hem med dörrhandtag, alltid något :-)

L kom hem så här :-D

Gillar

Kommentarer

Åsa gåsa klinga,
Du får inte skämma bort dem för mkt de där snickarna. Fast man vill ju att de ska göra ett bra jobb å vilja komma tillbaka.
Glad vår!!
www.aasahj.blogspot.com
Linda,
Just det där med att "mata" snickarna tycker jag är jättesvårt, var går gränsen liksom. När vi byggde om vårt förra hus lagade jag extra mycket lunch om vi ändå var hemma och bjöd dem som ville ha, annars smörade jag inte så mycket faktiskt:)
Kram
www.uppochnervandahuset.se
jenny,
Hej vännen, lillstumpan är verkligen så otroligt lik dig, en kopia! Så söt så!

Som vanligt är jag dålig på att kommentera, men har inte glömt bort att du utmanat mig för någon vecka sedan! Ska pilla upp det på bloggen så fort jag har lite tid över 😊

Hoppas de är bra med er, kramar
jennyn.blogg.se