Hus, bea och bus

Vi har ju en ombyggnad av ovanvåningen på gång och/men idag hittade J plötsligt ett hus, på vår gata, som var till salu. Där fanns redan det renoverade badrummet och bastun osv som är den stora anledningen till vår renovering. Vi ringde mäklaren och fick komma dit på en gång! Crazy!! Jag hade nästan redan flyttat i tankarna när vi kom dit i eftermiddags.

Dock visade det sig inte alls vara något för oss. Så vilseledande bilder kan vara! Huset var väldigt smalt och litet och tomten helt obefintlig. Och alla som varit hemma hos oss vet att vi har en väldigt liten tomt redan idag.

Eftersom den här veckan blivit helt knasig med matplaneringen så bestämde vi oss för att äta ute idag. Det italienska stället som vi hade funderat på verkade inte riktigt vara L-anpassat, de vita dukarna och fina dukningen kändes lite olockande när vi hade huliganen med ;-) Valde Harrys istället, lagom ruffigt och L kunde dansa under discokulan när hon hade tråkigt. Jag åt något så o-vv-aktigt man bara kan tänka sig: Oxfilétoast med bea och pommes. Och  det var faktiskt inte speciellt gott.. Vet inte vad som har hänt med mig, jag är ju annars bea-älskaren. Oavsett om det var gott eller ej så blev det måånga kalorier så imorgon måste jag verkligen försöka ta mig upp på crossen. Det var evigheter sedan!

Svärfar var på jobbet idag och hälsade på. Han tyckte att D såg lite frusen ut....

Gillar

Kommentarer

A home far away,
Visst är det härligt att bryta vardagen med ett härligt restaurangbesök!!

Ha en fin torsdag
Kram Gunilla i Singapore
www.blogger.com/profile/152617529383721319
Stina på Minbebis,
Men så söt man kan vara!
Ja, vi jobabr hemifrån men vi har ett kontor med gångavstånd. Jag behöver ju bara en laptop i mitt jobb och då kan jag sitta hemifrån.

Gott med oxfilé!
Vad har du för planer i helgen då?
minbebis.com/blogg/stina/
Fattar inte hur mäklarna tänker. Tror de att folk är dumma och inte skall se att bilderna är fel när de väl ser huset? De borde skriva att bilderna är tagna med vidvinkel för att få med allt.
Så mysigt att äta ute mitt i veckan. Trist att maten inte smakade bara.
Hoppas du får en bra dag.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Linda,
Men visst kan bilder vara vilseledande, det värsta är tycker jag då dom "drar" i bilderna så kylskåpen ser ut att vara 2 meter breda och dörrposterna ser ut som garageinfarter, hur tänker man då. Det ger iaf mig bara en konsig känsla över att dom vill förstora det annars lilla huset och då går jag inte dit istället.

Härligt att ta en utemiddag mitt i veckan, vardagslyx, Kram
www.uppochnervandahuset.se
FantastiskaMamman,
En bild kan verkligen ljuga, med rätt obektiv kan man få rum att se så mycket större ut hahaha...
Mysigt att äta ute på en vardag kväll, det förgyller livet lite.
Massor av kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Veronica,
Åh hon är så otroligt underbar, D alltså 😊 Hon ser lite tokig ut på bilden men verkar inte vantrivas i sin mössa i alla fall. Synd jag inte träffar henne oftare. Ha en riktigt skön helg. Kram på er
www.metrobloggen.se/denlillaroda