Huset fullt av kids & pizzakartonger

Godmorgon världen!

Igår hade L två kompisar som sov över och R hade en kompis som stannade kvar efter att grabbarna hade varit på disco. Så huset var fullt av kids! Och nu även pizzakartonger, då det blev hämtmat för enkelhetens skull (det var några olika kosthållningar att hålla reda på).

R:s kompis hade aldrig sovit hos någon kompis tidigare så det kändes lite nervöst att veta om han skulle tycka att det var ok eller ej, de är ju bara 8 år. Men grabbarna somnade, trötta efter discot :-) strax efter 22 och sov iaf fram till 6-snåret. Tjejerna kamperade i vardagsrummet och hade frågat om de fick vara uppe hela natten. He he, önsketänkande när man är 13 år :-D När klockan var ett tyckte jag att de kunde stänga ner alla datorer etc och sedan tog det inte många minuter förrän det var knäpptyst där nere. Dock började de också stöka runt redan vid sjutiden så det blir nog trötta ögon här i Lejonkulan i eftermiddag :-)


Men nu när alla ändå är vakna kan jag ju lika gärna kicka igång den här dagen! Har inte jättemycket planer för dagen och det känns grymt skönt. Det blir ett pass Body balance om ett par timmar, vilket jag hoppas kommer att göra susen för resterna av träningsvärken.

Hur ser dina lördagsplaner ut?

Gillar

Kommentarer

Marie Karlsson
Marie Karlsson,
Ja men då var du ju väldigt snäll då de fick vara upp till kl ett, så förstår att ni alla är trötta. men så mysigt med övernattningskompisar, =D
sweetwords.se
Jeanette
Jeanette,
Dem såg inte alls dumma ut 😊
nouw.com/jiathomsen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229