Huvud, axlar, knä & tå

I måndags kväll när gänget badade (dvs alla utom jag som går med foten i bandage) fick L något i ena ögat och var jätteledsen. Hon gnuggade sig i ögat och tårarna rann och vi försökte skölja på alla möjliga sätt.Vi såg inget i ögat och efter ett tag lugnade L sig och kollade lite på paddan tillsammans med vännerna. När hon skulle lägga sig blev det jobbigt igen och hon vaknade på natten och var ledsen och sov sedan oroligt.

Eftersom hon hade ont när hon vaknade igår morse så bestämde sig J för att ta henne till vårdcentralen. Och det var tur det, för det hade blivit en liten rispa på hornhinnan. Nu har stackaren fått ögondroppar och jag hoppas att det läker snabbt.


Själv tog jag tåget till Malmö och ortopedkliniken för att få foten kollad och omlagd igen. Det gör inte alls lika ont längre, bara när jag gått mycket på foten eller inte kunnat ha den högt. Sedan är det så klart en mycket skum känsla i själva stortån och det gör ont där stygnen är så och, men inte samma smärta som för några dagar sedan.

L var helt förstörd hela förmiddagen för att det gjorde så ont i ögat, men sedan verkar det ha släppt och blivit ganska bra, så nu hoppas jag att kvällen inte blir allt för jobbig när hon ska ta ögondroppar igen.

Gillar

Kommentarer