Huvudtratt, hosta och hemmadag

Är idag ännu mer glad över att ställde in vårt besök igår. J är genomförkyld, L har hostat (och haft ont av det) inatt och var vaken i säkert en timme mellan 4-5. Jag har ont i huvudet, har knappt sovit för har det inte varit L som har hållt mig vaken så har det varit stackars D som fick på sig en sån där krage över natten. Vid ett flertal tillfällen har hon kommit till min sida av sängen (jag vaknar om någon tappar en knappnål på nedanvåningen!) precis som för att säga: "Snälla matte, ta av den här kragen så att jag kan få sova ordentligt!".

Gick upp vid halv åtta för att åka till veterinären som skulle göra en uppföljning på D, men allt verkade ok så de tog bort kanylen ur hennes ben och vi fick åka hem igen. Skönt! Nu har jag ringt och avbokat kvällens middagsgäster också, vilka iofs "bara" var mina föräldrar. Det hade varit jättetrevligt att ha dem här på middag, men med tanke på vårt bacilltillstånd här hemma så vill jag inte riskera att smitta ner dem så här innan jul. L sover fortfarande, så hon är nog inte helt piggelin heller...

Ska vi göra något idag så blir det förhoppningsvis lite pulkaåkning - för man vet ju aldrig hur länge den här snön ligger, och så uppsättning av de sista stjärnorna. Och så ska vi städa ur duschen som Ä N T L I G E N verkar klar. Men jag säger inget förrän jag provduschat... Och ljudet i rören kvarstår, men just nu orkar jag bara inte tänka på det. Nej, nu blir det en stund på soffan för att försöka mota bort huvudvärken. Beror säkert på sömnbrist för min del, hoppas jag.

Önskar alla en härlig lördag!

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Lika bra att ha gjort förkylningarna innan jul. Här är massor av snö och den kommer nog inte försvinna på ett tag. Härligt.
Hoppas ditt huvud blir bättre så du får en bra lördag.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com