Huvudvärk, mardrömmar och shopping

Aj, aj, aj, aj buff vad jag har ont i huvudet! Var visserligen uppe klockan 5 och har sovit dåligt pga mardrömmar för andra natten i rad. Har sedan tillbringat dagen i Ullared tillsammans med en miljon andra människor som skulle köpa julklappar eller något.. puh! Åt väl lite för dåligt under dagen och framförallt, drack för dåligt så huvudvärken kom som ett brev på posten. Att L sedan varit jättegrinig pga att hon var uppe tidigt gjorde ju inte saken bättre. Nu har hennes trötthet gått över och hon är hur söt som helst. Nu, när hon skulle sova... Jag borde väl också sova, men jag har slagit mig ner i soffan en stund för att bara slappa en liten stund. Hoppas att jag slipper mardrömmar inatt..

Googlade på drömma mardrömmar och hamnade på psykologisk.se. Hittade där ett antal faktorer som ligger bakom mardrömmar enligt dem.

* Vissa sjukdomar, som feber, eller mediciner. Noop, är inte sjuk, tar inga mediciner.
* Traumatiska händelser som skada, dödsfall i familjen, att bli utsatt för våldsbrott etc. Noop, inget av det har hänt på sistone.
* Sigmund Freud hävdade visst att vi drömmer om de saker vårt undermedvetna fruktar eller åtrår. Okej... inatt drömde jag om en styckmördare... Det är ju inget jag går och fruktar dagligen om jag säger så. Åtrår?!?
* Vätskebrist eller alkohol (som ofta leder till just vätskebrist). Nej, det tror jag inte.
* Oro och farhågor eller stress. Stress måste det vara.

Vilken tur att jag inte har några större planer i helgen utan kanske kan känna mig lite mindre stressad. Och vilken tur att jag har betat av några julklappar och lite grejor till paketkalendern idag. Lite mindre att känna mig stressad över. Inte för att jag "känner" mig stressad för tillfället, men jag har mycket som snurrar i huvudet, helt klart. Skickar man KappAhl-vantar istället för Polarn-vantar så... Men jag har visst fått ett positivt omdöme trots allt :-) Puh!

Gillar

Kommentarer

Frida,
Stressnkan påverka en på många sätt tom i sina drömmar.
Det är ju typiskt att de alltid blir pigga när de ska sova;D
Hoppas att både huvudet & mardrömmarna sluta.
Bamsekramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Diana,
Tack för din kommentar! Så roligt att få reda på lite mer om mina läsare, även om jag ju vet vem du är! =) Läser ju din blogg också! =) Hoppas att du har det mysigt i höstrusket. Delta gärna i min nya jultävling! Kram söta!
dianasblogg.blogg.se