I en annan del av världen

På ett sätt känner jag att jag inte får något gjort för tillfället. Tvättade en maskin tvätt ikväll, men har inte hängt upp den ännu. Rensade ur lite av R:s gamla skor härom dagen. Men de står fortfarande kvar på golvet i grovköket. Jag startar upp men slutför inte.

Samtidigt får jag en massa gjort. Jag har beställt en massa saker de senaste dagarna, tagit tag i diverse bokningar och tror iaf att jag har läget hyffsat under kontroll.


Idag sitter jag faktiskt uppe och kollar på Greys, annars har jag lagt mig tidigt hela veckan. Eh, det lät ju knasigt med tanke på att det bara är onsdag... Igår var jag på gymmet för första gången, jag har en power walk inplanerad för morgondagen och gymmet igen på fredag.

Det jag inte riktigt har koll på är hur jag ska lösa att mello-biljetterna släpps nästa vecka när jag förhoppningsvis ligger i en solstol i en annan del av världen!

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Va! Släpps mellobiljetterna redan! Kram Jenny
Du får skaffa dig ett pålitligt ombud som kan fixa biljetterna 😉
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Therese,
Åh ska du njuta i solen?! Så härligt det låter... Här blev det en PW på lunchen i dag, minus 8 grader så långkallingarna åkte på. Burr! Hoppas det löse sig med biljetterna! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Theresa,
Men du, det har jag glömt - hur gick det med din fot??? Vad sa läkaren? Jag hade inte alls ont vad jag kan minnas just nu... Hoppas det känns bättre nu iaf!
Vart ska ni resa?
Hoppas ni får en fin helg! Kram!
mammat.blogg.se