I fjällen utan att åka skidor

Många har huvudbry om hur jag kunnat vara i fjällen utan att åka skidor. "Är det inte långtråkigt?", "Vad gör du om dagarna?" är frågor som ställts.

Men jag har haft det jätteskönt! Visst har jag varit lite hushållerska också, men det har varit på eget bevåg, inga krav som ställts på mig. Jag har promenerat i snön med den fyrbenta fluffiga, jag har läst och kollat lite på serier tillsammans med dottern. Jag har haft det riktigt skönt!

Vem skulle klaga på denna blogg-vyn!?! :-)

Grejen är den att vi alltid brukar åka på skidresa tillsammans med andra. Dvs att vi alltid bor ihop med (oftast) ytterligare en familj. Jag har då skitsvårt för att gå undan och kanske lägga mig på sängen och läsa en stund. Eller gå undan för att vila lite. Och alla som känner oss vet att maken och sonen står i liftkön när liftarna öppnar på morgonen så då är det bara att hänga på, vilket gör att vi a l d r i g har sovmorgon, puh... Så skidresa för mig är nästan inte semester, ha ha! Det har därför varit en riktig viloresa för mig på flera sätt iom att jag valde att inte åka skidor denna rundan. Vi var själva, jag hade rekreationstid och vi orkade till och med kolla på Gåsmamman om kvällarna :-D Och lite social samvaro fick vi ju när svägerskan, svågern och kusinerna kom förbi en dag, haha!

Nu är det måndag igen och jag försöker hitta tillbaka till rutinerna. Att gå en runda med den fyrbenta fluffiga innan jobbet. Att ha någon typ av matplan som funkar när jag kommer hem från jobbet. Att få till träningen. Det blev lite slow start idag då jag stack tidigare från jobbet för att följa med L till sjukgymnasten. Dock fick jag inte mer tid över hemma då båda barnen fått för sig att de ville möblera om :-) Vi ska ju ändå bo här i tre månader till, haha!

Gillar