Idag för 15 år sedan...

Idag för 15 år sedan var jag på bb. J var på båtmässa i Göteborg och jag var höggravid med L. Var på väg till mina föräldrar och skulle bara köpa de första kläderna till den kommande bebisen på vägen. Vi var lite skrockfulla och köpte inga kläder alls innan, förutom något litet. Det var ca 4 veckor till BF och jag skulle fortfarande jobba 2 veckor till på jobbet i Malmö och 2 veckor hemifrån. För alla förstföderskor går ju över tiden, eller hur var det nu? ;-)

Iaf så kändes det inte alls bra när jag stod där i kön för att betala och gick ut och satte mig i bilen och ringde till förlossningen, som bad mig komma in. Ringde J i Göteborg och ringde mina föräldrar. Om jag inte minns helt fel kom mamma och pappa in för att hämta hunden som jag hade med mig i bilen...Och nu får mamma rätta mig om jag har fel, men jag tror även att de tog med sig de nyinköpa bebiskläderna för att tvätta dem, så att de skulle vara redo när bebisen kom. På bb sa man att jag inte skulle komma hem igen förrän jag hade min bebis. Hade visst vita blodkroppar i urinen. J körde hem från Gbg, men dagen efter var mina värden stabila igen så jag fick åka hem. Utan bebis.

Stor mage. Trött blivande mamma för 15 år sedan.

Lite småroligt var att dagen efter träffade vi på våra vänner i hisshallen på sjukhuset. De skulle åka hem med sin lilla bebispojke, som föddes idag då för 15 år sedan! Vi blev utskrivna och åkte hem och väntade ett par veckor till på vår lilla tjej. Dock inte 4 veckor...

Gillar

Kommentarer

Elina,

Vilken fin bild på dig ♥️ Tänk vad fort tiden går - lite komiskt att ni träffade era vänner där!

detkaosvikallarvardag.com
Madelena
Madelena,

fin bild på dig. Tiden går så fort. Åker man in till BB vill man ju gärna ha en bebis med sig.

nouw.com/madelena
Malin,

Men fina du, så liten du är. Vackrare och klokare idag dock <3 Det är så roligt att jag fått ha dig i mitt i liv i så många år. Är det sen 2012??

www.fnulan.se
fibrolivet
fibrolivet,

Oj, vilken upplevelse skönt att allt ändå gick bra. Vilket sammanträffande med era vänner😊. Du var ju faktiskt rejält stor ... när är bilden tagen? Före eller efter den här historien?

nouw.com/fibrolivet
Michelle
,

Åh vad kul att kolla tillbaka på 😊 älskar när man kollar tillbaka på gamla bilder 😊

Marie,

Just ja äggvita i urinen är ju inte bra och tssii så söt du är där med magen =D Bra att dina föräldrar kunde rycka in. Jag hade också svårt för att köpa in, det kändes som otur på ngt sätt om man gjord det.

sweetwordsbymirre.com
Maria,

Tur i alla fall att du åkte in och kollade, tror jag själv bara skulle lagt mig på soffan då jag är så van att konstant må "konstigt"

mariasliv.net
Marlene,

Ja tänk så många minnen som finns sedan graviditetstiden. Jag har tom skrivit upp när jag kände första sparken 😊

fdensammamamman.se/
Hilma
Hilma,

Åh vilken fin bild! <3

nouw.com/hilma
sofiefriden
sofiefriden,

Roligt med minnen av graviditeten ocb allt vad det innebär. Väldigt fin bild trots att du var trötter 😊 jag hörde man föder oftast tidigare första gången? 🤔 Tror jag.

nouw.com/sofiefriden