Idol, fusk och mys

Vad ser småbrudarna i Johan Palm?? Jag fattar det bara inte. Ok, att vissa kanske tycker att han är lite söt, men sen då? Det var ju rena hysterin i Idol idag. Tjejerna storgrät och det var rena dramatiken. Fattar det inte...

Jag är glad att det var Johan som åkte nu. Det skulle han ha gjort för ett par gånger sedan, hans röst höll inte längre. Tidigare har jag varit helt säker på Kevin och Alice, men idag måste jag nog säga att Kevin och Robin var bäst. De sjöng bäst gospel.

Själv börjar jag känna mig ganska nöjd med mig själv. Har putsat alla fönster (äntligen!) och satt upp lite nya gardiner i några rum, har dammsugat och satt upp adventsljusstakar och stjärnor. Och ja, jag har faktiskt fuskat lite... Jag har tänt två ljusstakar redan ikväll... Imorgon blir det lite nya blommor, för vissa var för dammiga för att passa i mina adventsfixade fönster :-)

Borde gå och lägga mig, eftersom jag känner mig totalt slut. Men jag är nog lite uppe i varv efter att ha varit igång precis hela dagen. Och så vill jag sitta här och mysa lite och titta på mina röda och vita gardiner!

Gillar

Kommentarer

CharmKatti,
fasen vad duktig du är!
Way to go! Verkligen!
Själv har jag nog lyckats få i mig mer än 1 flaska vin...hmmm, det blir nog karln som får ta tidig morron...
Ha det gott!
www.blogger.com/profile/046181021213338000