Ikea t&r

Jodå, det gick! Vi åkte till Ikea under eftermiddagen och shoppade både bäddmadrass och en byrå. Lådan med byrån var så sjuk tung att jag inte kan lyfta den utan har fått köra med "rulla"-varianten, men det har ändå gått bra och jag har tom fått in den i huset. Upp till andra våningen kommer jag inte att klara utan får öppna lådan och bära upp delarna i omgångar :-)


Tänkte verkligen ge mig på att sätta ihop byrån ikväll också, men insåg nu att det nog inte är någon bra idé. Det kommer att ta lite för lång tid... Och eftersom en av mammorna i föräldragruppen meddelade att hennes barn var sjuka och att det inte blir någon träff hos henne imorgon så bjöd jag hem övriga hit istället. Så jag bör nog lägga min energi på att förbereda lunch tills imorgon så att jag slipper göra det när alla är här, och dra ett varv med dammsugaren istället.

Och nej, det blev inga värmeljus på Ikea idag, fast det blev servetter :-)

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Hej gumman! Tack för dina fina kommentar. Jag tror oxå det kommer bli bra om det nu blir operation men jag kan inte låta bli att bli lite orolig. Men den dagen den sorgen.
Jösses vad du måste ha slitit med byrån! Vad duktig du är!
Jag har inte anmält mig till eventet, när måste man göra det isf? Ska du dit?
KRAM!
Fnulan,
VA inga värmeljus????? OJ!!
www.fnulan.se