Influencer Workshop Gbg - Retreat Event

[Inlägget innehåller länkar till sponsorer]
Nu är det ett par veckor sedan jag var på event i Göteborg, Influencer Workshop Gbg - Retreat Event. Det anordnades av Johanna som driver Enkla knep & Siranee även kallad Thaimorsan. De har regelbundet en workshop i Göteborg tillsammans med andra influencers men nu bjöd de in även andra till sitt event och jag hade turen att få en plats.

Det var verkligen länge sedan jag var på något större event knutet till bloggen så det var extra kul. Roligt att få lite ny inspiration och lite nya bekantskaper.


Jag samåkte med fina Fnulan i hennes nya bil och delade rum med Emelie - de enda två jag kände sedan innan.


Vi bodde på Hotel Clarion Post som hade ordnat det bra för oss med fika och förfriskningar och rabatterade rum. Ett trevligt hotell mitt i centrum med trevlig personal, spa och en takterrass.
Spaet Skönthetsfabriken fick vi möjlighet att hänga i och njuta av ett glas bubbel och lite frukt. Vi fick också en behandling och eftersom jag inte är boende i Göteborg fick jag en massage på plats. Sååå skönt!

Annars bestod eftermiddagen av workshops. Bland annat pratade Martina & Johanna om hur man ger bloggen sin röst, hur man kan använda story telling, hur man skapar delaktighet på sina sociala medier och hur Instagram fungerar med sina knasiga algoritmer som gör att man inte ser alla inlägg kronologiskt.


Vi hade även besök av Bonny Weekly som specialiserar sig på boxar med ansiktsmasker från Korea. Vi fick ett helt gäng med masker och jag är både nyfiken och lite nervös. En mask är gjord av snigelsekret...

Vi käkade "linner" (istället för lunch och innan den seeen middag) på Woki och det var verkligen något jag kan rekommendera! Fräscht snabbmatställe med asiatiska rätter. Såg att de just öppnat i Malmö också!

Middag åt vi på Norda som ligger inne på hotellet. 


Riktigt roligt att träffa lite nya bekantskaper! Här tar jag, MariaMalin "Fnulan"Sara Yvonne en liten luftpaus under middagen.  
Många fortsatte kvällen ute på stan, men jag gick och la mig med huvudvärk. Ett moget beslut, ha ha!
Eventet avslutades med en gemensam hotellfrulle innan Fnulan och jag susade ner mot Skåne igen!


Det gav verkligen mersmak att gå på event och jag vill gärna gå på fler workshops inom kort! Tack igen till Johanna & Siranee som fixat allt! Inte minst en gryyym goodiebag!

Kicks, Frick & Co, MM Sport, This cup counts, Re:claim, Party Land, Bonny, Weekly, Curebits, Re:fresh, Holistics, Pagina group, Back to Basics PT, Oh honey photography, Bodytherapy, Bounce, Lidl, SigdalRawchokladfabriken, Panos Emporio, Woki, Skönhetsfabriken, Clarion Hotel Post & Norda.
Vissa saker har jag hunnit testa, andra inte. Vissa ser jag fram extra mycket mot att testa!

Jag har säkert missat att skriva om något, kanske kommer jag på något mer. Det var så mycket och det har tagit sin lilla tid att få ner allt om eventet. Men jag hoppas att det snart kommer fler sådana här dagar som jag kan delta på!

Gillar