Innan det blir fredag

Har varit duktig idag måste jag nog säga. Jag har varit igång hela dagen och är helt slut. Är dock inte klar ännu, skulle ju kunna fortsätta i all evighet känns det som. Men vill ändå bli hyffsat klar ikväll så att jag kan ha fredagsmys imorgon utan att känna ångest över högar som måste hanteras..

L har varit duktig och hjälpt mig efter dagis. Hon sprayade med fönsterputs på fönstrena när jag putsade :-) Och så tog hon hand om lillebror lite när han var allt för stökig.

 Fast det har inte varit helt lätt att få något gjort idag för lillkillen har inte varit på sitt bästa humör. Vet inte om det är någon sorts fas han går igenom för han blir frustrerad för det mesta. Jag är trött, men¨vill inte sova. Jag är hungrig men vill inte äta. Jag vill upp, mamma, upp, upp, upp! Jag vill inte sitta still, mamma! Förstår du inte, mamma?
Imorgon är det fredag igen och jag ser verkligen fram emot fredagsmys i ett adventspyntat hem. Det ska bli skönt att sitta i soffan och mysa med familjen och innan dess planerar jag att fixa till en liten "tex mex tapas". Har förmånen att testa Santa Marias tex mex tapas via Buzzador.

Gillar

Kommentarer

britta bloggar,
Hoppas han är gladare imorgon!
brittabloggar.se
Therese,
Sådan tur att du har en så duktig å söt hjälpreda, och visst är det skönt att slå sig ner av ett fejjat å färdigpyntat hem. JAg har dock två kaosrum som jag måste ta mig ann innan jag är helt klar... KRAM <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723