Inneboende & pepparkakor

Jag tänker varje dag att idag ska jag verkligen blogga!Har en hel del inlägg som jag vill få ner, men dagarna bara går.. Vet egentligen inte varför det blir så, för när barnen var små och egentligen mer "krävande" då lyckades jag blogga minst ett inlägg om dagen. Men nu, när de sköter sig själva till stor del på kvällarna, då får jag inte till tiden! Konstigt!
Jag har ju till exempel missat att berätta att vår nisse Alf har kommit och hälsar på oss för tredje året i rad! 2016 & 2017 var han också inneboende.

Igår natt var han sugen på pepparkakor, och eftersom barnen också var lite sugna på det så bakade vi. Fast jag tror nästan att det var roligast att dekorera pepparkakor i år :-)

Snart är det helg och då hoppas jag få tid att fixa lite här med bloggen. Men man vet aldrig - det bär av mot Solsidan imorgon och det står bad, popcorn, bubbel och firande av vän & granne på agendan!

Gillar

Kommentarer

Hanna,
Jag har också dagar som jag verkligen inte får till det med inlägg fast att jag har saker att skriva om. Den här veckan har jag dock fått en liten nytändning så det är kul.
hannafialotta.blogg.se