Inneväder, våffor & lerkakor

Vilken soft dag vi har haft idag! Och nu är det höstväder också, på ett inte alltför positivt sätt. Regn och blåst, ett riktigt inneväder.

Vi började dagen med långt pyjamashäng. Sedan blev det sconesfrukost samtidigt som en äppelkaka spred ljuv doft i köket. När vi var klara åkte vi till mormor och morfar och fikade lite på äppelkaka OCH våfflor! Snacka om fest!


L fick snickra lite med morfar och jag fick en present när hon var klar. Jag tror att hon fick både såga, fila, hamra och borra. Nöjd tjej :-)

När vi kom hem plockade jag fram lera och nu sitter båda barnen fullt koncentrerade och leker visst restaurang. Underbart när de kan leka tillsammans, det är trots allt 5 års ålderskillnad. Men L har mycket tålamod med sin busige lille bror!


Själv har jag gett mig på mission: uppdatera iPad med filmer - och det kan sluta precis hur som helst. Mardrömmen är att Outlook töms på både kalender.. har varit med om det en gång tidigare. Kanske inte är den bästa utmaningen en söndagkväll, när man borde ladda batterierna inför veckan som kommer. Eftersom J är på andra sidan jordklotet för tillfället är det en hel del att rodda så om det blir något knas med kalendern så.......

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Det blev underbar sconesfrukost här också...men nu vill jag ju ha äppelpaj åxå 😉 kram
nockinocki.blogg.se
Tina,
Hej vännen! Åh jag håller tummarna för att kalendern är intakt! När G och jag uppdaterade våra telefoner så försvann vissa saker ur vår gemensamma kalender!!! Man har ju liksom inte koll på vad som har försvunnit heller 😲 Hoppas du får en fin vecka finaste vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886