Inställd date med sköna bönor

Igår hade jag egentligen bokat in en date med de här sköna bönorna nedan.

Malin, eller Fnulan, som jag tror att jag träffade första gången 2011 på en Mammablogg-gala, om jag inte minns helt fel. Tjejen med den breda skånskan, det stora hjärtat & som alltid tänker på alla andra men kanske glömmer bort sig själv...

Cecce, som jag lärde känna strax därefter. Denna fantastiska kvinna som är värsta bakgudinnan och har ställt till med kakkalas och drivit sommarcafé - bara för att det är kul!

Och så fina Cornelia. som är dotter till Malin och som jag har sett växa upp från att vara Malins dotter, till att nu vara mamma till sin egen söta lilla prinsessa.

Tre brunetter & en blondin. Och alla brunetternas namn börjar på C!
Vi träffades i slutet av förra året, på Malins initiativ, på Hotell Scandic Star i Lund. Vi käkade deras fantastiska brunch och pratade, pratade, pratade. Ja, vi pratade så mycket att vi var tvungna att boka in en ny date - vilken nu alltså inte blev av...  


Jag är tacksam för den här bloggen av många anledningar, men av dem är alla fina människor jag faktiskt träffat och lärt känna - tack vare vårt gemensamma "intresse" - bloggandet.

Nu hoppas jag att det inte dröjer allt för länge tills vi får till en ny date! Vi kanske tar en brunch igen, vem vet! Bara vi får mycket tid på oss att prata!

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Ja det är härligt med alla man lär känna via bloggen och får chans och träffa 😊
momentsbyjohanna.blogg.se