Inte alltid som man tänkt sig...

Det blev inte ritkigt som jag hade tänkt mig idag. Skulle på bio, men det blev inställt. Helt ok faktistk, för jag känner att jag har ganska mycket att stå i hemma, och J ska vara borta hela dagen imorgon. Han åker vid 6 och kommer hem mitt i natten.

Och så skulle doggen D få en vaccination idag. Jag nämde när jag bokade tiden att hon dricker väldigt mycket, att hon nu är som hon var sist vi var inne hos dem och då löpte hon förmodligen (det kommer inget blod så det är lite svårt att veta när hon löper). Det noterades och idag när jag kom till veterinären började man direkt att köra ultraljud, klämma och känna. Efter mycket om och men så visade det sig att D inte alls skulle vaccineras utan att det istället blir en operation på fredag.... Hon har cystor i livmodern och på äggstockarna och en bröstcancertumör.. Det blev lite chockartat att jag stod där och bokade in en operationstid istället för att hålla min hund när hon fick en spruta.. Men, det känns ändå väldigt bra att veterinärerna tar saker på allvar och att de verkligen kollade igenom vår lilla D. På fredag opererar man bort både livmoder, äggstockar och lite annat, och det låter som en ganska stor operation i mina öron, men veterinären trodde ändå att hon skulle få komma hem på fredag kväll.Det känns lite jobbigt, speciellt när jag var tvungen att ringa till J och säga cancer-ordet. Då blev rösten lite grötig. Och jag kan tänka mig att det blir jobbigt att lämna D hos veterinären på fredag morgon..

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
hej gumman..
men fyyy, stackars vovven.. hoppas verkligen att det går fint på fredag för henne-..

hittade finfina adventsstakar i dag på rusta, kort finns på bloggen nu..:) rätt billiga var de med..

kramkram
Louise,
Men fy vad jobbigt med hunden 😟 Hoppas hon klarar operationen finfint. Himla tur att de kollade henne så noga.

Kram
lollo71.wordpress.com
jessica
,
Åh men vännen! Det var inte roligt att höra. Stackars lilla Diva!!! Be strong girl!!!!
Linda,
Men usch, förstår det kändes jobbigt att få det beskedet, men som du säger tur dom tog dig på allvar och kikade lite extra på henne, hoppas det går bra på fredag, Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Therese,
Näääääe, fy, lider med dig/er inte kull alls. Men hoppas det kommer att gå bra <3 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723