Inte helt piggelin

Stackars lilla L har inte haft det helt lätt i helgen. Natten mellan fredag och lördag pratade hon plötsligt i sömnen. Vi sov i båten eftersom det var det enklaste då båda familjerna på besök hade småbarn. Spännande tyckte barnen. Mysigt tyckte maken. Halvjobbigt tyckte jag ;-)

När vi sedan insåg att L var en kamin förstod vi att hon inte pratat i sömnen utan yrat av feber. Hon fick sova ut ordentligt på förmiddagen, men vaknade upp febrig och svullen i ansiktet. En Alvedon och några timmar senare var hon pigg igen. Märkligt. Till att börja med tog hon det lugnt, men sedan var allt som vanligt igen. När det var dags att nattas i båten var klockan egentligen lite för mycket och hon klagade på ont i magen. Två timmar senare vaknade hon och behövde kräkas. I båten. Tur att det finns fungerande toalett! Efter fyra timmars sömn var det dags igen. Sedan sov hon, vaknade upp på morgonen och mådde bra. Den magen är bra skum och det blir definitivt ett besök hos husläkaren när semestern är slut!


Men, det var bara ett men.. L lät precis som hon brukar göra när hon har halsfluss.  Hon har haft det otaliga gånger, men hon har aldrig speciellt ont i halsen. Det låter bara väldigt grötigt. Och ett besök på VC under måndagsmorgonen bekräftade min misstanke. Såå, en runda penicillin nu och tummar som hålls för att vi inte ska ha smittat ner de två familjerna som tillbringat helgen med oss..

Jag är verkligen tacksam över att hon inte har ont eller är "sjuk". Och hon är såå duktig med pencillinen trots att den smakar skit!bs

Gillar

Kommentarer

Nina - Glamourmamman,
Men stackars L 😟 Vilken otur hom har haft med sin mage! Hoppas att ni får bukt med det snart.

KRAM
glamourmamman.blogg.se
Tina,
Men stackars L då! Skönt att hon har fått penicillin nu i alla fall! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helena,
Stackarn, bra att du känner igen andra tecken direkt när hon nu inte får ont och verkar sjuk i övrigt.
www.blogger.com/profile/111605893110558312