Inte i fas


Jag har inte riktigt kommit i fas med allt efter jul och ledighet. Det är übermycket att göra på jobbet och  hemma känns det inte som om jag hinner med något alls utom det som måste göras varje dag. Imorgon är det fredag igen och det är visserligen skönt, men... Det är en hel del mer jag skulle velat hunnit med den här veckan...

Igår var det så mycket att göra på jobbet att vi inte hann med den planerade lunchträningen. Hoppas få till den idag istället även om det fortfarande är mycket att göra. Jag hade önskat mig ett par arbetstimmar till, samtidigt som jag vill hinna träffa barnen så mycket som möjligt nu efter att vi varit iväg från dem.

I em har jag lovat L att hon ska få ta med sig en kompis hem. Jag får frågan varje dag när jag hämtar, men med tanke på att det aktiviteter både tis och ons så går det inte då. Så idag får vi se hur det blir.

Nu kickar vi igång den här dagen. L har laddat rejält iaf men mer frulle än hon brukar äta. Här kurrar magen lite och jag ser fram emot att äta frulle på jobbet (som vanligt). Vet inte om det är för att jag åt på konstiga tider i USA (tidsskillnaden) eller om det är för att jag åt en hel del kolhydrater, för jag är väldigt hungrig numera. Hungrig till frukost, hungrig till lunch, riktigt hungrig på em och hungrig på kvällen när jag lagt mig. Men, men, snart hoppas jag vara i fas med det också!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej finaste! Var rädd om dig och stressa inte. Men jag vet hur det känns när man känner att man inte hinner med! Ska du med till Ullared i mars?? KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Nina - Glamourmamman,
Ja, ibland är livet galet... Var rädd om dig bara!

KRAM
glamourmamman.blogg.se
Fnulan,
Men hjärtat, du klarar allt! Ta det lugnt så kommer det igen!! LOVE!!!
www.femme.se/fnulan