Inte igen...

Idag fick vi nytt besök till Solsidan. Kollega J med familj dök upp lagom till lunch och vi tog båten direkt till Bockön-Mjööns naturreservat. Där grillade vi korv och pinnbröd medan barnen letade efter fåren som blev rädda för oss.

När regndropparna började falla packade vi ihop oss och tog båten till Glassbåten i Karlshamn där vi nästan klarade oss undan regnet.
Tillbaka på Solsidan eldade vi upp tunnan och startade grillen. J grillade köttstycken som var groteskt stora. Och en liten mindre oxfilé till kvinnor och barn ;-) När regnet faller utanför är jag ganska tacksam över att det "alltid är mannen" som grillar - ha ha!

R, som för andra dagen i rad inte sovit middag, somnade medan övriga ligan gjorde sig klara för att bada. L hann ta sig ett litet bad innan hon fick ont i magen och mådde illa.... Here we go again..

Gillar

Kommentarer

Fröken M,
Va mysigt - förutom magontet då !
Här har regnet öst ner hela helgen så det har inte funnits utrymme för några längre utflykter.
Idag strålar dock solen och håller det i sig får vi nog göra årets första besök på stranden - det längtar jag efter !
Kram
www.frokenmela.se
Anne,
usch stackarn! Hoppas det gick över lika fort som förra gången!

Tack snälla! Vi älskar köket. Men du har helt rätt. Ett så stort skafferi kan komma att bli ett problem. Redan nu märker jag att liksom allt på något sätt får plats. Även sånt som kanske borde slängas.. 😊
anhavi.se
nockinocki,
Fy, hur går det med hennes magonda? B har idag sagt att hon haft ont i magen, svårt att ta på tycker jag. hoppas hon är frisk iaf. Kram
nockinocki.blogg.se