Inte nog med att...

Inte nog med att jag fick egentid med fina mammorna i mammgruppen igår. Vi träffades kl 17 för aw och vi käkade, pratade übermycket, tiden sprang iväg och plötsligt var klockan nio och  några behövde hem för att lägga barn.

Jag kom hem till en jobbande J, en sovande R och en L som låg ledsen i sin säng (utan att J visste om att hon var ledsen). Det var lite svårt att veta varför hon var ledsen, för först sa hon att hon inte fått någon saga, men sedan kom det fram att de kommit överens om att hon istället fått kolla lite längre på youtube på paddan. Sedan sa hon att det var för att jag inte varit hemma. Jag vet inte, men hon har haft svårt att komma till ro de senaste kvällarna.

Hur som helst, inte nog med att jag fick den där tiden att bara sitta och bubbla. R har sovit jättebra inatt!! Han vaknade till en gång efter att J lagt honom,  men somnade om direkt. Sedan hörde jag honom en gång vid ett så jag stapplade upp, men när jag kom in till honom så sov han! Sedan vaknade han vid kvart i åtta. KVART I ÅTTA!! Och även om jag vaknade upp genomförkyld så var det såå mycket lättare när jag faktiskt fått sova!! I like!

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
Får man bara sova så klarar man ju det mesta 😊
Vad härligt med lite vuxentid. Jag åker till Gävle och tjejerna om ett par veckor och det ska verkligen bli skönt!

Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Östblomman,
Låter underbart med skön nattsömn! Å roligt med massa vuxenbabbel. Jag liksom Ingela, åker till Gävle, och oj så vi ska babbla 😉.

Läste om stackars Doggen D på nyår, ja det är verkligen synd om alla hundar. Hoppas han har tagit igen sig nu 😊.

Krya på dig!
Kram
ostblomman.blogspot.com