Inte riktigt planerat

Hade vänner på middag ikväll. Vänner som bor i en annan världsdel och det var länge sedan vi träffades. Mycket prat och tiden sprang iväg. L kollade på en av sina Barbie-filmer och R sov i mitt knä.

Plötsligt insåg jag att klockan var nästan halv elva och L:s kompis kommer 7.30 i morgon bitti... Jag skjutsade vännerna till hotellet och J nattade L under tiden, men hon väntade på att jag skulle komma tillbaka så att jag kunde ligga hos henne en stund. Lilla tjejen, som faktiskt bara tjorvat en enda gång idag, direkt på morgonen. Så mycket trevligare än igår :-)

Undrar nu hur morgondagen blir? Med tanke på hur sent L somnade så räknar jag med en tjorvdag, så kan det bara bli bättre!

Själv kommer jag förmodligen också att vara helt slut imorgon, men det är bara att bita ihop för imorgonkväll blir det fullt med middagsgäster.

Jag önskar att jag inte vore så trött, för jag vill gärna ta tag i nätterna med R. Vi vaknar lite för ofta för min smak. Nehej, natti natti.

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej hjärtat! Hoppas du inte är allt för trött idag. Bröllopsbilden har en fotograf tagit de andra har min man själv tagit (med självutlösare) KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886