Inte som planerat

Vissa dagar blir helt enkelt inte som man tänkt sig. Men det behöver inte vara negativt. Idag hade jag egentligen inga mer planer än att handla inför kvällens middag och fixa till hemma lite. Igår bestämde jag att träffa en vän för ett kort ärende på Väla. Så efter dagislämning åkte jag direkt till Maxi och shoppade och lämnade snabbt av varorna hemma innan det blev mer shopping på Väla.


Och så blev det en lunch. Trevligt.
Och så hem för att dammsuga och fixa. Då ringde det på dörren och mamma och pappa kom förbi helt spontant på en kopp kaffe.
Och så var det dags att hämta L igen på dagis :-) Och både städning och matförberedelser var kvar, men det gjorde inget, jag har för en gångs skull inte känt mig stressad.
Nu är fläskfiléerna fyllda, salladen förberedd, nypotatisen snurrade i den där potatisskalarmojängen och bordet är dukat. Ingrid heter den visst, potatisskalarmojängen :-)

Snart kommer grannen och fd grannarna på lite torsdagsmiddag. J har startat grillen och jag kanske skulle gå och ta på lite läppstift och fixa till frissan. Eller nåt.

Gillar

Kommentarer

Anne,
Visst är det skönt när man lyckas få till en dag där det inte blir som man tänkt men man inte blir stressad över det... Händer tyvärr inte mig så ofta.

Här har packningen börjat ta fart och snart bär det av! Ses på söndag! 😃
annewerner.blogg.se