Ismaskin, köttbullar & prao

Vi hade en väldigt skön helg på Solsidan. Några missöden som vi inte räknat med uppstod givetvis men det löste sig :-) Jag fick med mig båda barnen ut på en höstpromenad med den fyrbenta fluffiga i lördags och vi njöt av det underbara vädret. Varje dag med sol gäller det att njuta!

Vi har stängt ner allt för vintern nu. Alla utemöbler är undanplockade (av dem som ska plockas undan :-) ) och ismaskinen är avstängd och inburen i garaget. Lite ljung i krukorna annars är alla blommor utkastade eller undanställda. I min kryddkruka frodades persiljan, trots att den stått ute hela hösten. Ställde bara undan den bakom en husvägg så får vi se vad som händer i den krukan till våren igen :-)

Idag har allt gått i ett. R har haft studiedag och klarat sig själv hemma tillsammans med kompisar. Han har hängt tvätt och satt igång en ny maskin till mig :-) Och så har han bjudit sina kompisar på spagetti och (färdiga) köttbullar - bra jobbat för en tioåring tycker jag!

L påbörjade sin prao idag. Det hade gått jättebra men hon var väldigt trött i fötterna :-) Jag är också trött i fötterna idag, utan någon speciell anledning. Har inte ens gått alla mina vanliga rundor med den fyrbenta fluffiga idag eftersom hon varit hemma med R.

Sitter och letar efter någon trevlig restaurang i Stockholm som passar hela familjen - och har bord till oss under höstlovet, hehe! Tar gärna emot tips på något trevligt ställe!

Gillar