Ja, jag vet att jag inte borde klaga...

Ahh, ska det aldrig ta slut?!? Jag vet att det är mycket tjat om den här renoveringen, men... I fredags sa hantverkarna att de skulle bli klara. Jag sa att OM de behövde komma på lördagen fick de inte komma innan 10. De sa nej, de skulle inte komma. Vid niosnåret i fredagskväll ringde snickarchefen (vi var inte hemma) och sa att den ena snickaren skulle komma efter 10 och fixa ett par saker på lördagen.

På lördagen kom 2 st., Vi frågade hur länge de skulle vara kvar och fick svaret: 2 timmar. De åkte hem vid 16-snåret... Låånga två timmar... Vi fick då veta att de skulle komma igen måndag morgon för att fixa något elektriskt.

 I em när jag kom hem, vid 16.30 var snickaren kvar... Han har precis gått.. Klockan är 18.35. Pip.

Klart att jag vill att allt ska vara tipp topp, men jag vill vara lite ensam i mitt eget hus nu! Imorgon ska jag vara ledig från jobbet för att packa upp grejor och det hade varit såå skönt att få vara själv, att få gå omkring och plocka hur jag vill. Men gissa vem som kommer imorgon???

Gillar

Kommentarer

rebecca,
Det är faktiskt lite okej att klaga när man inte kan vara själv i sitt eget hem och haft "främmande karlar" där ett tag...hihi.
Men vad skönt att det börjar lida mot sitt slut och att du ska få fixa och dona lite i morgon.
Hoppas att du får den största delen av dagen för dig själv och det sista går fort.

Kramar Rebecca
www.cheeky.nu
Therese/rosakoriander,
Oj, vad mycket snickare det verkar vara där. Hoppas det blir fint 😊 Imorse kom en oanmäld snickare och ringde på dörren kl.9 och ville komma in och åtgärda vår garderob. Klockan 9 är tidigt för mig och det är inte alltid jag har hunnit klä på mig och de två söta barnen vid den tiden, som tur var hade jag det imorse.

Tack för besöket på bloggen. Kul att hitta till din fina blogg också! 😊
www.blogger.com/profile/096933811762772303