Jag!

Ikväll hade vi vännen T med barn på middag och vi bjöd på 80-tals (?) fenomenet fondue (fast inte med olja, utan rödvinsbuljong!). Oj, så gott det var! Tänker tyvärr inte så ofta på att vi har en sån där gryta ståendes. Lite stökigt var det så klart med 3 barn som skulle stoppa i typ en syltlök i taget, men det gick ändå över förväntan tycker jag.

Till efterrätt fick barnen chokladpudding, vilket L längtat efter så länge nu. Det åts med god aptit, trots att det var direkt efter maten. Vi vuxna väntade med vår dessert tills Så mycket bättre då jag bjöd på Åses kladdkaka. Och mums! Riktigt mörk choklad, och nästan tryffellik i konsistensen. Jag serverade med vispad grädde och varma hallon och det satt som en smäck. J gillade det inte, men å andra sidan gillar han inte mörk choklad heller så... Den var riktigt mäktig så nu får det kanske bli en liten bit imorgon också när mamma och pappa kommer på fars dags-brunch ;-)
L fick bla ett kinderägg idag som lördagsgodis och i det fanns det en diskoflodhäst. Hon tänkte ge den till sin kompis som redan hade fått en annan flodhäst, men jag frågade om jag inte kunde få den - det är ju jag liksom!!!! Hon har ju tom mic!!!

Gillar

Kommentarer

Mamma Russin,
hej hej..

tack för tipset på den kladdkakan. .:) måste prova den..

hoppas ni har en fin dag.. kraaam
enburkrussin.se
Anonym
,
Haha! Vad söt du är 😉 Vad gott det lät med fondue, det var verkligen längesen man åt det. Hoppas ni har haft en fin söndag. KRAM!
Linda,
Mums, Fondue är ju så gott. Vi är faktiskt ganska duktiga på att använda vår gryta, fläsk eller oxfilé och rödvin, och ungsbakade grönsaker till, en favorit.
Den kladdkakan får jag titta närmare på.
Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000
? Sanna ?,
Vad länge sen med fondue, ngt jag provade i österrike för en sådär 20 år sen 😉
Men det lät ju hur gott dom helst !! Har du ngt recept på det också ????
Hoppas att du får en fantastisk vecka nu
Kram
www.blogger.com/profile/148111227825662813