Jag har en plan!

Jag har en plan.

Det är nu 8 veckor till midsommar. Under de 8 veckorna ska jag försöka förbättra min hälsa något. Jag har kämpat på under en längre tid, men har låtit helgerna och semestrar mm göra att resultatet inte riktigt blir vad jag önskat. Mitt eget val egentligen. Jag hade kunnat låta bli allt godis, chips och för stora portioner. Men nu har jag bestämt mig för att satsa lite extra. Jag är en bit på vägen. Bara man har en plan så går det ju att fortsätta det där sociala livet.

Först och främst har jag utmanat mina kollegor att vi ska träna på gymmet minst 20 gånger innan midsommar. Det är inte alls omöjligt. Igår blev det pass 1 för mig och ena kollegan. Imorgon blir det pass 2. Att jag har börjat längta efter träning och sakna det är en stor vinst för mig.

Jag har också shoppat med lite extra grönsaker till jobbet. Planen igen. Om det finns grönsaker så är det mycket lättare att göra det hälsosamma valet.
Någon som hakar på? 8 veckor till midsommar? Det kan hända mycket på 8 veckor med bara små förändringar! Kom igen nu!

Gillar

Kommentarer

jenny,
Jag är på 😊 kul!!
nockinocki.blogg.se
Anonym
,
jag är på. på mitt sätt. Håller med det här med semestrar (eller i mitt fall påsk...). Shit vad lätt jag har att falla ur goda vanor och in i dåliga.
Anonym
,
Heja Heja 😊

Kram J-Cool
Linda K - Hemma hos Klintons,
SJÄLVKLART!!! Jag är på. Nu åker vi ju till Grekland om två veckor. En vecka med All Inclusive, ihhh, få se hur det går. Men jag kämpar på tills dess och sen efter. Och under den veckan ska jag i alla fall försöka göra bra väl även om jag tänker unna mig lite gott 😊 . NU KÖR VI! Wihoo! Fy f.n vad vi är bra, eller hur! Kram
www.blogger.com/profile/112285712673794316
Maria,
Jag hakar på, fast då utan gymträning 😟
Nu är det promenader som gäller varje dag för min del & betydligt mycket mindre onyttiga saker ska stoppas i munnen!
Och jag är så lycklig att jag får promenera igen i alla fall 😉

Kram kram
omlitenochmig.se
Helen.HUSnrNIO,
Bra plan! Jag ska köra lite samma linje fast jag har inte vågat boka någon gyminstruktör ännu och ta del av gymmet. Är för feg helt enkelt och håller fortfarande på att göra mig varm i lokalerna med gruppassen som är.
Funderar på att testa spinning också och det ligger lite närmre än gymmet än så länge så kanske blir det snart ett sådant pass.

Chips är min svaghet och god mat i för stora portioner. Sött äter jag inte alls mycket av. Där räcker det att jag smakar på det jag bakar, möjligtvis tar en liten bit om det är något riktigt gott.

Peppande inlägg 😊 Heja!
husnrnio.se
Hanna,
Riktigt bra plan. Hänger gärna på då det är alldeles för gott att äta och om jag ska gå ner i vikt måste jag skärpa till mig. Det är alltid lättare när man kan peppa varandra.
hannafialotta.blogg.se
Therese,
Låter som en BRA plan, jag är på, mitt mål är att få bort de sista envetna kilona som sitter som berget och få bort det sötsug som väcktes nu i påsk. Tog mig ut på en runda ikväll, så jag är iaf på banan igen... KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Anonym
,
Jag är på! Helt i linje med mina lite diffusa beach-2014 mål.... Tillbaka från semester o redo att ta tag i ett mycket påtagligt problem... Mitt mål; att komma i höstens inköpta byxor...
Kram /annica