Jag har fuskat!

Mamma, du får sluta läsa nu :-)

För jag har fuskat! Den här helgen har jag fuskat... Trots att det är en vecka kvar har jag satt upp adventsljusstakar och stjärnor :-) Och tänt dem!

Det är tidigt för att vara mig. Har tidigare kunnat sträcka mig till lördagen innan första advent - inte som nu, en hel vecka innan! Men för att få ihop logistiken inför första advent så fick det bli så här.


Och med all snö som fallit den här helgen så kändes det som ett bra tillfälle! Ganska komiskt att jag igår räfsade löv och J sågade ner ett träd. Idag skottade jag på samma ställe som jag igår krattade,och fick skotta runt veden som blev av trädet.

Barnen var helt lyriska igår när snön föll och föll. De hade gärna gått ut i pyjamas :-) Jag var rädd att det (som i vanlig ordning i Skåne) skulle ha töat bort tills idag på morgonen, men fick snabbt upp barnen ur sängarna när jag såg det vita vinterlandskapet utanför fönstret.

Och sedan blev det ett akutbesök i affären för att fixa vinterskor... Var inte riktigt förberedd på snö i November helt enkelt.. Men nu är jag iaf förberedd på första advent :-)

Och mamma, nu får du låtsas att du inte läste detta :-)

Gillar

Kommentarer