Jag har haft tur!

Jag har haft en sådan otrolig tur. Tycker inte att det är så lätt egentligen att hitta vänner när man är vuxen. Eller jo, via den här bloggen har jag ju faktiskt träffat ett helt gäng goa tjejer! När L föddes för fem år sedan så hamnade jag i en föräldragrupp på BVC med ett gäng tjejer varav jag började umgås med 3 andra. Nu, fem år senare håller vi fortfarande ihop både med och utan barn. Det har nästan blivit viktigare att träffas utan barnen! Vi träffas på after work emellanåt och bara pratar och pratar. Det blir svårare och svårare att få till tidpunkter då alla kan, men det känns ändå som om alla fortfarande vill träffas och försöker prioritera det.  
När nu R föddes så var jag lite "orolig" över om det skulle bli någon föräldragrupp eller ej. Det blev det, med mammor som redan hade barn, och det visade sig vara en supergrupp! Det är 4 andra mammor som är supertrevliga och vi har träffats både med och utan syskonen. Det funkar lika bra vilket som, men nu sist när vi träffades var det utan syskon och tiden bara flög iväg! Vi pratar, pratar och pratar och även om vi alla redan gått igenom det här med barn en gång tidigare så har vi massa saker att ventilera.
Jag känner att jag haft otrolig tur som hamnat i så bra sällskap - två gånger!

Gillar

Kommentarer

Mrs Moet
,
Hej

Visst är det kul att få vänner "på äldre dar"!
Jag hade lite tungt i början i Gbg, men när jag blev gravid med Emilia öppnades en hel hög med dörrar. Bloggen har ju också gett fina vänner, bla dig 😊

Kram Åsa
Östblomman,
Det finns inget bättre än fina vänner! Å det kanske inte bara är tur 😉, av det lilla jag har träffat dig, så verkar du vara en helt underbar person som fungerar urbra med alla 😊.

Kram kram
www.blogger.com/profile/141167729552369667