Jag står inte ut!

Trots en måndagslista så känns den här bloggen nu som en gnällblogg, men jag står snart inte ut mer... Snickarbossen sa igår söndag att snickarna skulle komma klockan 8 måndag (idag) och att när de gjort sitt skulle rörmokaren komma direkt efter. Visst kom snickarna kl 8, de frågade dock om de kunde komma tillbaka om en halvtimme. Visst... De kom efter en timme och lite till, men de gjorde förhoppningsvis vad de skulle sedan. Efter det började väntan på rörmokaren, som inte kom...

Nu ska han uppenbarligen komma innan klockan åtta ikväll (fyra minuter kvar) och han hade sagt till snickarbossen att han skulle göra detta på onsdag... Så nu kommer han hit och kollar att allt ser ut som det ska och på onsdag kväll (eftersom han tydligen gör detta efter sitt ordinarie jobb) ska han fixa allt som har med rören att göra. Jag står inte ut!!!! Ska jag alltså ha torkskåpet i hallen tills torsdag, ingen lampa i grovköket och en total jäkla röra i halva huset???!??!!?

Hur mycket ska man egentligen behöva stå ut med när hantverkare gjort fel? Ska vi inte kunna anlita någon annan som rättar till detta i rimlig tid utan att behöva stå för den kostnaden själva? Nu har det gått så långt att jag tycker att vi borde kunna skicka en faktura till snickaren om vi låter någon annan utföra jobbet - vilket de uppenbarligen inte klarar!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Fy, lider med dig, vi har tyvärr samma erfarenhet av snickare som du säkert förstått, vårt badrum på övervåningen är fortfarande inte färdigställt efter 5 månader och då har han varit hit och kaklat om en gång under den tiden, men silicon är fortfarande inte färdigkletet och golvvärmen är inte påkopplad, trött var ordet!
Hoppas er rörmokare kommer nu så du slipper leva i röran, Kram
www.uppochnervandahuset.se
Tyvärr tjänar ni nog mest på att pressa de för om ni anlitar någon annan så är det inte säkert ni får de pengarna. Då står ni bara där med dubbla kostander.

Helt otroligt vad många dåliga hantverkare det finns. Har själv erfarenheter av de.

Har ni betalat för det annars är det en press ni har.

Kämpa på och kräv er rätt. Oftast lönar det sig även om det är tufft.

Lycka till

Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Veronica,
Fy vad det ska dra ut på tiden. Anmäl er till arga snickaren eller fuskbyggarna eller nåt sånt. Så kommer ju den firman få veta att de lever!
www.metrobloggen.se/denlillaroda