Januari

Januari försvann lika fort som månaderna gjort de senaste två åren. Konstigt det där, trodde att det skulle kännas som om allt snurrade lite långsammare nu när vi inte hittar på lika mycket längre. Januari tickade kanske på extra fort iom att vi var hemma i karantän en del.

♥ Vi inledde året med en resa till vår lilla stuga i Björnrike. Förutom att grabbarna åkte skidor passade vi på att "fira jul" med barnens kusiner som också var i fjällen.
♥ Jag kunde inte låta bli att baka lite semlor, yummie!
♥ R fick ont i halsen och testade positivt. J satte sig i karantän i stugan innan han drog vidare till Italien. Vi övriga var på hemmaplan, såg mycket Harry Potter-filmer och smårensade lite lådor och skåp där hemma.
♥ Vi lyckades få till en liten tjuvkik i vårt nya hus :-)
♥ Vi lyckades faktiskt också få till en världsmiddag hemma hos vänner. Resmålet var Spanien denna gången & det var härligt att drömma sig bort lite medan vi käkade tapas.
♥ L blev förkyld, vilket inte var helt oväntat. Flera test, både snabbtest och PCR, visar negativt och det är nästan frustrerande då hon missar så otroligt mycket skoltid. Först var det karantän när R var positiv, och nu sin egna förkylning.

Gillar