Jetlag, feber och tvätt

Natten har varit så där. Vi var alla väldigt trötta igår och L kändes lite varm. Hon somnade i vanlig tid vilket var skönt, men det var knappt så att jag kunde hålla mig vaken vid nattningen. Höll mig iaf uppe ett tag till men jag tror att hela familjen sov vid 22. Vaknade till en gång och visste inte riktigt var jag var eller varför hunden D låg där hon låg (vilket var på sin vanliga plats i korgen). Vaknade vid 23-tiden av att L var lite ledsen. J vaknade också och vi var båda ganska fascinerade över att klockan bara var 23-nånting. Tror att alla småslumrade lite, men L var orolig så det blev lite toabesök och andningsmedicin för henne.
Efter mycket om och men så somnade J om vid 2 och L någongång vid 3. Själv var jag helt klarvaken och någons snarkningar gjorde inte saken bättre. Ville inte väcka honom heller eftersom jag visste hur svårt han hade haft att somna om. Vid 4 bestämde jag mig för att förflytta mig från sovrummet och eftersom det inte fanns någon lämplig läslampa i gästrummet och jag inte ville börja stöka omkring så valde jag L:s säng, trots dess litenhet. Hann inte mer än lägga mig och ta upp en tidning förrän jag hörde L tassa omkring och leta efter mig. Så, vi kröp båda ner i hennes säng en stund innan hon var hungrig. Smög ner till köket och gav henne lite mjölk och ett kex. Hrmm.. de enda matinköpet som gjordes igår var 1 liter mjölk.... Upp igen, kollade febern på L som visade sig vara 37,9, dvs feber för henne. Tillbaka till den lilla sängen, vika ihop benen och försöka somna om. Slumrade lite från och till. Vid 6 klappade L mig på armen och sa att hon var hungrig igen. Mer mjölk. Vid tjugo över 6 kom J och undrade varför vi låg i L:s säng..

Fördelen med att vara jetlaggad och hemma med L är att jag hunnit sortera undan en del ren tvätt och påbörjade så klart även lite sortering i L:s garderob när jag ändå skulle lägga in lite rena kläder. Och nya kläder :-) Nackdelen är att jag känner mig lite stressad över jobbet, men L går självklart före. Nackdelen är också att jag troligtvis måste släpa ut L om någon timme eftersom vi inte har så mycket ätbart hemma. Iaf inget frukostaktigt... Och den där litern mjölk är snart slut. Skulle också våga mig på en gissning att jag själv kommer att bli ganska trött om ett tag... En vild gissning alltså! ;-)

Gillar

Kommentarer

jessica
,
Oj, man ska inte tro att det ska flyta. Stackars L som blivit sjuk och du som inte fått nån sömn. Får hoppas ni kan vila lite idag, även om man inte vill förstöra nattsömnen till nästa natt!

Sköt om er och stor kram
Jessica
Elin - Ett hus till oss,
Vilken fantastisk resa ni har gjort wow! Det måste varit underbart att åka iväg hela familjen.

Förstår att ni är trötta, hoppas det snart rättar till sig 😊

Kram Elin!
etthustilloss.blogg.se