Jobb, planering och nominerad

Jesus, vilken dag! Puh... har klagat lite inför maken att jag haft för lite att göra på jobbet och idag fick jag verkligen så att jag teg.... Alla har fått hugga i riktigt "skitjobb" hela dagen, men det har känts ganska okej eftersom alla gjorde det. Och jag är lite knäpp för jag kan bli sporrad när jag gör monotoma arbetsuppgifter, jag vill effektivisera hela tiden och bara bli bättre och snabbare på det jag gör. Jag tävlar liksom lite på ett knasigt vis. Och jag gillar verkligen att ha mycket att göra.

Känner mig lite småstressad också för att hinna med allt i veckan. Idag var det monstermycket jobb och vi kom hem när klockan var över åtta. L somnade som tur var ganska fort. Har nu jobbat lite till. Imorgon blir det också mycket jobb. Ons-tors är maken ute och reser och det blir playdate efter jobbet/dagis på onsdag. På torsdag efter jobbet har jag erbjudit mig att passa L:s kompis på kvällen. På fredag är det dags för en ny tjejhelg :-) Någonstans här ska jag försöka hinna handla inför helgen och städa hela huset. Men det ska nog gå bra!

Läste hos söta Diana att någon nominerat mig till "årets bästa mammablogg" i hennes tävling som hon har i samarbete med Petrified in pink. Jag blev nästan lite generad... men tackar så klart stort den som röstat på mig!!!

Förresten, igår såg vi alltså Johan Falk 2 och jag är helt hooked! Jag vill se de resterande 4 också, men fattar inte riktigt när... I-landsproblem, as usual ;-)

Gillar

Kommentarer

Linda,
Det går jättebra att bara beställa själva brickan, tar 25 kr + porto för dem. Vill du beställa maila mig gärna på linda_mariek@hotmail.com så jag får beställningarna på ett ställe:)
Hoppas du åfr en god natts sömn nu efter din hektiska dag, Kram
www.uppocnervandahuset.se
Potatishäxan,
Håller med dig - det är kul att ha mycket att göra. På jobbet. Hemma slappar jag helst med barnen. Mysko att jag inte uppdateras på din blogg. Du uppdateras på min =). Kan jag ha gjort nåt fel???
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Frida,
Men vad spännade att få vara nominerad, grattis...
Man ska akta sig för vad man önskar;D
Hoppas att du haft en fin tisdag!
Kramisar<3
fantastiskamamman.blogg.se
CharmKatti,
Kul med nomineringen!
Och jag fattar inte att du orkar med det tempo ni har i familjen:-)

Höras snart måste vi!

Kram,kram!!
www.blogger.com/profile/046181021213338000