Jobbtankar, smak & gråt

Fredag. Maken har kommit hem från en vecka iväg på jobb. Familjen är samlad igen och det blev hämtmat från tre olika ställen för att alla skulle bli nöjda :-) Har inte varit i någon affär på 2 veckor så utbudet här hemma är lite skralt..

Idol på tv:n och Kastanjemannen i pausen. Tända ljus & lite Cola Zero. Smaken kommer tillbaka mer och mer - puh!

Sitter och kollar på vilka som åker ut ur Idol ikväll. Alltså, Per Lernström :-) Han är precis som mig, gråter åt allt möjligt! Tycker att det är underbart! Det blir så mänskligt och ärligt.

Imorgon är det dags för gymnasiemässa för den stora loppan. Kan inte fatta att hon snart börjar gymnasiet! Att det börjar bli dags för henne att fatta beslut om framtiden. Det är stora krav som ställs på en 15-åring. Jag försöker avdramatisera det hela - för vem sjutton vet vad man vill jobba med när man är 15? Det man tror att man vill göra när man är 15 är nog väldigt sällan det man faktiskt gör i slutändan. Skulle vara roligt att veta hur ofta det blir så. Själv valde jag samhällsvetenskapligt program bara för att jag inte hade någon aning om vad jag ville göra när jag "blev stor". Då hade jag iaf en bred bas och kunde i princip välja vilken inriktning jag ville sedan.

Jobbar du med det du ville jobba med när du var 15?

Gillar