Jul i huset

Nu börjar det bli lite julstämning i den här lejonkulan! Igår bakade jag två sorters saffransbullar - med vit choklad & i långpanna. Det tog lite tid och blev en hel del bullar, men det är ju såå gott! Planen var att vi skulle fika på kvällen med bullar och glögg, medan vi klädde granen.

För jo, igår åkte hela ligan iväg för att köpa gran. Vi brukar ta in granen till eller på min födelsedag, men i år ska vi inte vara hemma då så jag tyckte att det var skönt att få in granen innan. Brukar vara ganska snabb med att kasta ut granen innan nyår sedan..

Iaf, på första stället var granutbudet katastrof - så vi åkte snabbt vidare. På andra stället hittade vi en gran som passade oss direkt. Inte mycket att fundera på, så vi slog till, åkte hem och tog fram julgranssakerna. Allt utom slinga tydligen... För den hittade vi ingenstans... Så idag fick jag åka och köpa en ny... För några år sedan hade vi troll i julgranen när det kom till ljusslinga - jag hoppas inte att historien återupperpar sig nu :-)

Ny lyser granen så fint och jag ser redan fram emot att komma ner imorgon, slå mig ner i soffan och kolla på julkalendern med barnen medan de äter frukost!

Gillar