Julafton 2015


Nu börjar lugnet lägga sig över Lejonkulan. Julafton närmar sig sitt slut. En riktigt härlig julafton. En julafton som började med att tomten hade varit och hälsat på och det låg en massa härliga klappar under granen. En julafton som fortsatte med förberedelser i köket och lek med nya leksaker.
 Efter kalle kom sedan tomten - IGEN! Och han hade med sig ännu mera julklappar!

Och efter ett julbord med goda sillar & ål, men något torra köttbullar och revben stod magarna åt olika håll och det var dags för den traditionella julklappsleken. Som vanligt blev det fight, men jag tror att alla blev ganska nöjda :-) Ingen blev iaf utan klappar i år, ha ha! Och själv fick jag en av mina egna hemliga klappar.


Nu har mormor, morfar, farfar och farbror gått hem med sina klappar. Vi har fyllt diskmaskinen ännu en gång och kollar nu på Tomten är far till alla barnen. Det är en sån där film som går att se hur många gånger som helst :-)

Mätta, nöjda & fulla av tacksamhet ♥ God Jul 

Gillar

Kommentarer

Therese,
Så mysigt det låter! Ni verkar ha haft en toppen jul, och jag önskar er en god fortsättning googla lurans och skaldjurspaj hittar du receptet. Har lagt ut det i bloggen några ggr 😊 kram!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Jenny,
Härligt fin gran och söta barn. Kram
nockinocki.blogg.se