Julafton i backspegeln

Juldagen har spenderats hos oss som hos många andra. Vi har haft en lugn och skön dag, lekt med julklappar, jag har fixat på barnens rum för att få plats med allt det nya medan J har byggt Mega Bloks och lagt pärlor med kidsen. Hela lilla familjen har tagit en promenad i mörkret - L på cykel och R på Bobby car, lite oväntat i december...

Har försökt sammanfatta gårdagen med ett gäng bilder.
Tomten hade visst varit på besök hos oss på morgonen. L hade riktigt svårt att sova och vaknade först vid 5 när lillebror vaknade och J upptäckte att strömmen gått. "Jag hörde att strömmen gått" sa hon och kom intassande. Fick henne att somna om en stund, men nyfikenheten var stor så när vi väl steg upp tog det inte många sekunder för henne att ta sig ner till granen. Och tomten hade visst varit på besök under natten..

R hittade en kanin i Helsingör o söndags som visst råkade hamna i tomtens säck.Och ansiktsuttrycket när R öppnade paketet och såg kaninen var obetalbart!

Självklart fick doggen D också paket. Passande nog innehöll det en räv. Fast R:s kanin var lite lockande också..  

Jag hade visst också varit ganska snäll för jag fick nya "berlocker" till mitt Pandora-armband och härliga filtar till vår nya stuga. J blev mest glad över sin loggbok till båten medan träningskläderna nog kändes lite avlägset med tanke på helgens frosseri i godsaker.

Eftermiddagen och kvällen spenderades hos mormor & morfar tillsammans med gammelfarmor och min faster och farbror. Och tomten kom och hälsade på innan Benjamin Syrsa sjungit klart. R var totalt orädd och han både hjälpte tomten att kolla i säcken och gav tomten en avskedskram.

Barnen fick jättemycket paket och L testade det mesta innan vi ens kommit hem. R var mest intresserad av att "pärla" vilket han inte fick eftersom vi ville ha med oss alla pärlorna hem...

Själv kammade jag hem trisslotter MED vinst i julklappsleken, men med tanke på storleken på vinsten så lär det nog bli några nya lotter och förhoppningen om en större vinst inom ett par dagar :-) 

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Åhhh vilken mysig julafton!!!
Halllegooo så glad han blev för kaninen <3<3<3<3

Nu är det soffläge framtill nyår eller vad säger du??

KRAAAM
undermyumbrella.se
Potatishäxan,
Härligt! Så söta det är era finfina ungar!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Tina,
Hej hjärtat! Ser ut som att ni har haft en mysig jul. Barnen är ju så FINA! Det är ju så härligt att se deras glädje när de öppnar sina paket. Hoppas ni får en fin annandag vännen! Massor av kramar!
www.blogger.com/profile/064520350022772886