Juldagen

Gissa vad? Jag dräller fortfarande runt i pyjamas!! Klockan är halv två på eftermiddagen och jag har inte ens duschat ännu! Och vet ni, det är såå skönt! Jag har ätit en stabil frukost, framför tv:n och kollat på en film, slappat i soffan, ätit lite choklad och druckit mjölk och pratat med min kära vän J på telefon en hel Och jag skäms inte!!

J och L är och åker skidor och jag skulle jättegärna vilja vara med och se på min lilla skidåkerska. Men, som jag redan skrivit, har jag inga skidbyxor eller liknande som passar, så jag valde att vara hemma. Det handlar nog lite om att släppa kontrollen också - jag MÅSTE faktiskt inte vara med på precis allting. Istället har jag alltså gjort det som jag förmodligen verkligen behövde. Och som mini i magen nog tyckt varit skönt - tagit det lugnt! Jag är faktiskt nästan lite stolt över mig själv!

Nu ska jag däremot hoppa in i duschen och försöka plocka i ordning lite här hemma. Men bara lite ;-) Sedan ska jag sätta mig och gå igenom julaftons fotona. Jag hoppas att alla hade en riktigt mysig jul! L blev jätteglad när tomten kom, och det var riktigt effektfullt! Men sedan fnittrade hon och viskade till mig att "det är någon som har klätt ut sig till tomten" ;-)

Gillar

Kommentarer