Julfest, chili & spabio


Hemma igen efter julfest med jobbet. Vi började festen med lunch på Margretetorps Gästgiveri där kollegorna och respektive fick ett litet quiz som jag knåpat ihop. Det var frågor inom temat "vårt jobb", Tylösand & jul. Priserna var en adventskalender från Chili Klaus så nu kan grabbarna äta något med sting varje dag. För givetvis fick alla kollegorna :-)


Sedan åkte vi vidare och checkade in på snygga Hotell Tylösand. Ett riktigt tjusigt hotell helt i min smak. Älskar när man går all in i designen och här fanns det många genomtänkta lösningar. Och mängder av foton på väggarna. Snyggt!


Spaet på Tylösand är lite annorlunda, vilket man är tydlig med vid bokning. Ingen lugn bakgrundsmusik utan partystämning, bio i poolen och bar med annat än juice :-)


Kvällen avslutades med julbord och julshow. Vi är lite bortskämda med underhållningen av Världens snabbaste allsång och blev lite besvikna. Kanske bidrog också vissa förväntningar på bandet Duo jag som vissa av oss sett tidigare. Det var alldeles för mycket pauser i underhållningen. Vet inte hur man tänkt där.. Men vi är ett härligt gäng och vissa bjuder mer på sig själva än andra :-D


Efter lite dans i Leifs Lounge, en god natts sömn, smarrig frukost & lite hemlig födelsedagsshopping susade vi hemåt mot bowlingkalas, hundpromenader, adventsfika & hämtmat. Och det är en hel dag kvar av helgen!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Åhhh vilken trevlig julfest ni verkar ha haft!!! Vi hade julbord rätt och slätt och hade gärna haft någon mer aktivitet, men i fjol var vi på ett spa i fjällen som inte hade många rätt, kallt vatten, kall bastu, inga bubblor i polen osv... tur vi hade bubblor i glasen iaf och var glada ;-D
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Hannas krypin,
Åh, det låter alldeles underbart. Jag kanske skulle ge mig och maken en spahelg i julklapp.... 😊
hannafialotta.blogg.se