Julfest, danslektion & lördagsgodis

Jag hinner verkligen inte med att hänga här inne för tillfället :-) Har ju så mycket att skriva om både min fest och den traditionella julkonserten under veckan som gått. Och i fredags var det julfest med jobbet. Vi började med en lunch och sedan körde vi två timmar på Prison Island som är escape room där man ska lösa en massa klurigheter och få så mycket poäng som möjligt. Fråga gärna vilket lag som vann :-D Gärna när man min är i närheten, haha!

Tack och lov lyssnade jag på tioåringen, som varit där många gånger på kalas, och tog på min träningskläder - för puh, det blev svettigt! Men såå roligt! Och inte bara för att mitt lag vann!

Eftersom vi på kvällen skulle se Arvingarnas julshow tyckte jag att det var lite kul att överraska kollegorna och deras respektive med en danslärare! Jäklar vad obekväma alla blev när hon kom in på vårt jobb och presenterade sig , haha! Sedan körde hon stenhårt med oss och gjorde sitt bästa för att lära oss lite grundsteg i samba och jive. Men oj vad svårt det är!!! Men det var otroligt kul!

"Tyvärr" kunde vi inte visa våra nya färdigheter för det blev ingen dans efter julbordet och showen. Det var mycket coronaanpassat och vi satt på en liten avsats utan någon annan nära vårt bord. Toppenbra ändå!

Igår det blev mys- & filmkväll med lördagsgodis efter tacos. Sonen hade en kompis som sov över så de hängde på rummet, medan den stora loppan faktiskt kollade på film med oss

Annars har det fixats lite julgodis, julklappar & inhandling av julmat. Det går snabbt nu!

Gillar