Juliutmaningen


januari testade jag sånglektioner, i februari åkte jag skidor i Österrike & åkte golfbil på flygplats, i mars åkte jag svart skidbacke, i april körde jag en UTV & i maj höll jag i en kubb-tävling för deltagare från 17 olika länder. I juni sjöng jag solo i Konserthuset tillsammans med Joyvoice-kören.Vad lyckades jag utmana mig själv med i juli då? Jo, faktiskt två saker!! Den ena saken har jag dragit mig för under en lång tid. Förra året vågade jag inte, utan då hade jag maken bakpå. Men i juli gjorde jag det - jag körde vattenskotern helt själv!!!! Och visst är det lite läskigt, men inte sååå läskigt ändå!

Jag tror att det jag drar mig mest över när det gäller vattenaktiviteter är just vattnet.. Kallt läskigt vatten som stänker, skvätter och blöter ner :-) Men med tanke på den är varma sommaren och även den ofta behagliga vattentemperaturen så var det riktigt härligt!Den andra saken då?
Den har jag faktiskt skrivit om här tidigare.
Jag har inte gillat att åka karuseller under flera år. Har mest fått dödsångest i bergodalbanor och har undrat gång efter gång varför jag utsätter mig för det. Så jag har i princip slutat att åka.
Men nu gjorde jag alltså det! Att jag skulle åka Helix fanns inte på någon karta överhuvudtaget! Aldrig  n å g o n s i n. Men så hände det visst. Två gånger! Jag är både förvånad och stolt över mig själv, ha ha!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Härligt! Vattenskoter älskar jag att köra, men Helix eller annan vådlig bana hade jag nog hoppat, älskade det förr, men inte nu... kanske skulle utmana sig själv ändå och haka på ungarna nästa år... Ha en fin vecka! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723