Jullov, julänglar & julkakor


Nu har båda barnen äntligen jullov! R har varit med mig på jobbet en stund idag och ja... stora killen satt vid barbordet och käkade sin andra (tredje om man räknar med vällingen) frukost innan han röjde runt i 140! Jag är glad över att jag inte hade allt för mycket jag behövde ha gjort just idag.. Sedan hann vi med lite diverse ärenden innan vi hämtade upp syrran, pappa och doggen D och sedan min pappa för att åka till gammelfarfar. Min farfar.

Eftermiddagen har sedan tillbringats med att försöka få R att inte röra någon av julänglarna eller tomtarna från 1900-frösihjäl, äta hembakade julkakor och hjälpa pensionärerna med mobiltelefonproblem. Under hemresan på 1,5 timme skrek sedan R nästintill oavbrutet. För att lampan skulle vara tänd. För att han tappade sina leksaker. För att han var trött. För något som vi inte vet. För allt.

Sedan blev det hämtmat, kinastyle, byte av sängkläder för att kunna krypa ner i nybäddade sängar, mys i soffan och lite paketinslagning. Imorgon ska L och jag göra lite mer knäck och så ska jag slå in fler paket. Och så ska jag njuta lite av att ha en ledig dag med barnen. Absolut inte stressa för något!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Godmorgon hjärtat! Låter som att du har en perfekt dag framför dig! NJUT av dina fina barn vännen! Massor av kramar!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Fnulan,
Ja du.. vad gör julen med oss???

KÄRLEK!! OCh God Jul!
www.femme.se/fnulan