Jullov, trillingnötter & alternativt julbord

Idag har det varit skolavslutning för båda barnen och nu har de jullov!! Ett långt härligt jullov ligger framför oss. Ja, jag skriver oss, för jag ska inte in så mycket mer till jobbet innan nyår tänkte jag :-) Och så har det singlat ner lite snöflingor nu ikväll, passande på något sätt!

Idag har det fixats lite på olika håll och kanter, har mest flängt hit och dit känns det som. Dagen avslutades på med middag på stan, ett alternativt julbord - Christmas grill. Mumsigt och trevligt och inte alls mycket folk vilket var skönt!

Nu har jag lyckats få ihop ett gäng trillingötter också så nu släpper jag julgodis-"baket" för den här julen. Trillingnötter, knäck och mjölkchokladfudge blev det i år, det är lite av en tradition. Imorgon blir det mer fokus på julmat är tanken. Eller ja, jag ska försöka få ihop pepparkakshusen också så att barnen kan dekorera. Alltid ett spännande projekt, hehe!

Känner du dig taggad för jul? Stressad eller lugn?
Just nu känner jag mig inte stressad, men det hinner givetvis ändras :-) Allt är inte färdigt men jag känner mig ändå hyfsat lugn på något sätt. Hoppas kunna behålla den känslan. Julmusik är en bra hjälp tycker jag :-)

Gillar