Jullovsmåndag på cykel

Idag passade vi på att vara ute i solen. Riktigt skönt men aningen kallt då det blåste en del så det gick inte att vara ute allt för länge.


Om det inte varit för att R hade sin vinteroverall på sig så skulle det nästan kunna varit vilken tid på året som helst, för barnen valde att cykla & åka roller blades.


Idag lossnade det för R och han lärde sig äntligen att starta med cykeln själv utan hjälp! Han fick äntligen koll på det där med att trampan måste vara "uppe" för den foten han börjar trampa med. Det var en lycklig kille som susade runt runt på en tom tennisbana.


Båda barnen har annars hunnit med att leka med kompisar och jag har fyllt i alla födelsedagar för året i kalendern och försökt få lite koll på den närmsta tiden. Skönt att ha sådana här dagar! Imorgon blir det utflykt för mig och barnen och på onsdag är det familjedag. Time flies!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Ja... nog blir man lite avis... här är det över minus 20 så det är itne att tänka på att ge sig ut och springa, knappt hunden vill promenera... Och cykel säsongen är betydligt kortare, men då får ungarna å andra sidan träna på skidor, vi var ut i förgår och i går, så det är ju bra! Å tack för proteiner efter träning, är så desperat så jag prövar allt, för jag vill så gärna kunna träna med kontinuitet. KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723