Julmarknad, julklappslek & Hello Monkey

Tjejhelgen fortsatte på lördagen då jag vaknade upp och kände mig utvilad. Det var länge sedan! Det var så tyst och mörkt i hotellrummet att jag inte vaknat av något annat än mig själv :-)

Vi tog en lång, lugn frukost innan vi träffade upp de två som inte bodde på hotell, för att strosa runt i ett Göteborg där jag fick uppleva vinterns första snö! Vi gick runt på en julmarknad i Haga, kollade i lite butiker, fikade och åt en sen lunch på Vapiano. Det var såå skönt att bara kunna sitta i lugn och ro utan att behöva titta på klockan eller ha tider att passa!

Jag skrev ju igår att det var 26 år sedan vi tjejer träffades och jag är så glad över att vi fortfarande träffas en gång om året och har kul ihop. Alla är inte alltid med av förklarliga skäl, det kan vara svårt att hitta en dag för två personer att träffas, och vi är nio stycken :-D Vi har så mycket minnen ihop från en grymt rolig tid i livet - ibland känns det som det bara var ett par år sedan vi bodde i Ronneby allihop. Men när man sedan inser att den av oss med äldst barn har en son på 19 år så går inte ekvationen ihop..

Vi hade egentligen bokat roof top poolen på hotellet, men med tanke på temperaturen och nederbörden så avbokade vi det och hängde en stund på hotellrummen innan vi skulle dra på middag. Jag överraskade de andra med en variant av julklappslek där man bara har ett paket som är väldigt väl inslaget. Detta paket ska sedan öppnas när någon slår en sexa med tärningarna, med ett par otympliga vantar på. När någon annan slår en sexa skickar man över både vantar och paket och så håller man på tills någon fått upp innehållet i paketet :-)

Det är intressant det där hur engagerade alla blir så fort det är en julklapp och en lek inblandat :-) Man kastar sig över tärningarna utan att veta vad som döljer sig i paketet, haha!

Sedan åt vi en grymt god middag på Hello Monkey! Asian fusion med fantastiska smaker av chili, ingefära, sött, salt, fräscht, krispigt och bara såå gott! :-) Älskar sån typ av mat och skulle lätt kunna äta samma meny igen idag! Yummie alltså!

Efter en grymt härlig helg satte jag mig på tåget hem på söndagen. Denna gången hann jag dock köpa med mig en chai. Som matchade mina naglar :-) Och jag slapp chipsätande ungar! He he!

Gillar