Julpynt och önskemusik

Tisdag morgon. Och jag är trött. Igår när klockan ringde så var min första tanke "Om jag bara kunde få sova två nätter i rad, sova tills jag vaknar av mig själv!". Och det var ju precis efter helgen... Men i fredags, när jag hade planerat att gå och lägga mig efter Idol så var jag uppe tills jag sett lite av eftersnacket.. Och i lördags var det partaj så jag gick väl och la mig vid halv tre eller något och var halvdöd när klockan ringde på morgonen. Men jag ville ju inte missa hotellfrukosten :-) Och under natten tills igår var jag nog uppe 8 gånger och tittade till min hostande dotter. Puh! Inatt har jag väl sovit hyffsat, men fick inte sova tills jag vaknade av mig själv, utan det var bara att pallra sig upp för att klä dottern och göra sig redo för jobbet.

Idag har jag ett antal saker att försöka beta av (förutom att jobba, tvätta, laga mat och så där då):
  • Åka till Ö&B för att kolla in en leksaksverktygslåda. Eventuell julklapp till L.
  • Lämna in foton för framkallning.
  • Försöka hitta en ny kalender, eftersom 2009 närmar sig med stormsteg och jag har börjat fylla sista sidan i min nuvarande kalender med saker som borde skrivas in under 2009.

Och så har jag ett antal saker som jag gärna skulle vilja höra/se:

  • Sanna Nielsen, Shirley Clamp och Sonja Aldén ska tydligen ha en julshow. Kan ju bli toppen med tre duktiga tjejer! Men det är i samband med julbord.. I Hasses lada i Båstad. Hmm...
  • Jesus Christ Superstar med Ola Salo. Men det är visst totalt utsålt, så om det inte finns någon vänlig själ där ute som vill ge sin biljett till mig så....
  • Magnus Carlsson ska visst ha en julkonsert. I kyrkor i norra Sverige.. Lite för mycket norrut för att det ska vara enkelt för mig... Men jag gillar Magnus C!
Men önska kan man ju alltid!

Förresten har jag blivit jättesugen på att julpynta! Lite tidigt.. men jag har plockat fram gamla AmeliaJul för att få lite inspiration. Borde kanske planera in lite pepparkaksbak och lussekattsbak i kalendern så att det verkligen blir av :-)

Gillar

Kommentarer

Jeanette,
Bra med en härlig önskelista! Alltid kul att få upplevelser tycker jag.
Julpynt - jag har jättedåligt samvete, har inte ens börjat tänka på julen i år... tiden går allt för fort och jag har alldeles för mycket på jobbet.
Kram
www.blogger.com/profile/130296350753625185