Julskinka, köttbullar & wienernougat


Idag har jag nästan stått i köket hela dagen. Julskinka har griljerats, potatis har strimlats till Jansons, köttbullar stekts, rischoklad, knäck och wienernougat har gjorts och så slutligen tacos till middag :-) Nu myser vi i soffan (R i sin säng) med lite julgodis, tv:n i bakgrunden och alla är lätt försjunkna i iPhone/dator/iPad. Ganska mysigt att bara hänga och inte ha något som stressar.

Fast jag skulle verkligen behöva hjälpa tomten lite ikväll och slå in lite julklappar, men orkar inte riktigt... Är trött efter en tidig morgon med den lille terroristen. Det finns en viss risk att tomten inte kommer till lillebror på måndag.. Han är r i k t i g t  busig just nu. Testar alla gränser som finns. Kanske skulle krypa ner i sängen lite tidigt istället? Fast det känns lite tråkigt. En som inte är trött är visst L och så länge hon är uppe så blir det svårt att slå in julklappar.

Usch, vilket tråkigt inlägg...

Gillar

Kommentarer

Ewa (mamma till 6 döttrar),
Jag önskar dig och din familj en riktigt mysig och härlig jul 😊
Kram
tjejmorsan.blogg.se
Emelie,
Inte alls tråkigt inlägg!
Härligt att du fått gjort så mycket idag!
Julklapparna kanväl vänta tills imorn? Be mannen ta med ungarna till en lekplats imorn och passa på då 😉
KRAM
undermyumbrella.se
Maria,
Så mycket du har fått gjort!!
I dag ska jag ta och slå in julklapparna & sedan är vi redo för morgondagen .)

kram kram
sagafia.se
Therese,
uj uj uj trot på tusan du var trött efter en sådan heldag å så en testande liten busunge på det... Här var jag smart så jag bjöd ins värmor till lilljul i kväll, men p åvillkoret att hon tog med sin goda jansson, å i morgon äter vi julmiddag hos mamma så på så sätt slipper jag stå vid spisen särskitl mycket ;-D Lämnar en drös julkramar!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Puk / Babydjungeln,
Waow vad flitig du var!
Själv sitter jag just nu och väntar på att en övertrött terrorist ska somna så jag kan fixa de sist klapparna, göra Janssons, sanera köket och förbereda inför juldagen samt skriva inlägg till veckan som kommer. Tycker dock lite synd om mig eftersom huvudet bankar pga förkylning och arg lillkille. Sängen lockar verkligen!!! Men... jag längtar till imorgon och det bli några mysiga dagar 😊

Hoppas ni får en härlig jul med relativt lugna och glada barn!!!
KRAM <3
www.babydjungeln.se