Julstök & julstress

Kan inte riktigt fatta att vi kickar igång den sista veckan innan jul! Att det är sista veckan för barnen att gå i skolan och på dagis på ett tag.

De flesta julklapparna är klara, men inte riktigt allt. Och i helgen var det tänkt att vi skulle fixa julgran, men både J och jag var överens om att det kändes lite jobbigt med tanke på att den måste ut igen 25:e december och att vi knappt ska vara hemma under julen. Jag har dock inte haft en jul utan julgran tidigare så det känns mycket märkligt. Men som en liten kompromiss köpte vi en liten julen (jul-en!) för att jultomten ska veta var han ska lämna julklapparna natten till julafton :-)


Det går inte att komma ifrån att de där ljusslingorna sprider ett speciellt magiskt sken. Och även om det inte är som det brukar, så tycker jag att det känns väldigt harmoniskt hemma. Jag stressar mycket, men jag har faktiskt ingen julstress alls! Och det måste ju vara bra!

Förkylningen sitter i, men är mycket bättre. Hostar en del och har ett dunkande huvud, så jag ska försöka få i mig extra mycket vätska idag.

Gillar

Kommentarer

Maria,
Fint med en jul-en också 😊
S ska klä mamma & pappas gran (vilket hon nöjer sig med) eftersom det inte blir någon hemma hos oss.
Krya på dig!!

Många kramar
jagharvingar.se
Therese,
Härligt! Jag tror överlag att folk känner mindre stress, att kraven har sänkts på 7 sorters kakor och hemmagjorda syltor och alladåber, folk gör som de känner, äter tacos om det är det de vill å gör julen till sin egen, sunt, för det är trist då högtiden stressas sönder... Hoppas du kryar på dig, här går det åt "fel" håll så jag anar att jag har värre att vänta 😟 Surt. Ha en fin dag, å en toppen helg med dina fina vänner! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723